Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
El SEPC no convoca la vaga del 20-N

Rebutja la pràctica duta a terme pel "Sindicato de Estudiantes" a l'hora de convocar-la, ja que entenen que és antiassembleària.

19/11/2013 Educació
SEPC SEPC

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) no donarà suport la vaga general educativa, ni a nivell universitari ni de Secundària, convocada per demà pel “Sindicato de Estudiantes (SE)”.

En un comunicat, el SEPC manifesta el seu rebuig a la pràctica poc democràtica, "entenent que és contrària als nostres principis d’assemblearisme i unitat popular. Comprenem que hi ha espais de coordinació sindical a nivell educatiu, i que és des d’aquests espais des d’on han de sortir aquestes convocatòries", fent referència al SE.

Tot i que no es dóna suport a la vaga, el SEPC remarca però, que això no significa no recolzar les demandes i reivindicacions que emmarcaran aquest dia de vaga. Ans el contrari, precisament perquè "estem farts de les imposicions dutes a terme tant pel Govern Espanyol com pels diferents governs dels territoris que conformen els Països Catalans, apostem per una organització de les bases com a única via possible per fer-hi front. A més, ampliem les nostres reivindicacions, i apostem per la construcció d’un altre model educatiu pel poble i per al poble, entenent que hem de superar l’acció defensiva a les contínues reformes per iniciar un procés de proposició i construcció".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid