Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
El SEPC a la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament

Centra el seu discurs en la deriva de l'Ensenyament en el darrers anys, el moviment estudiantil i el model educatiu que proposa

28/01/2014
Adrià Salavert Adrià Salavert

En nom del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), va comparèixer aquesta setmana a la Comissió de Polítiques de Joventut  del Parlament, l'estudiant de la Universitat de València (UV) Adrià Salavert.

Va començar el seu discurs valorant positivament el fet de comparèixer a la comissió, tot indicant que el fet d'escoltar, s'eixamples per "aturar, capgirar i qüestionar determinades i determinants polítiques envers a les universitats públiques, la formació professional i el sistema de polítiques d'educació en general"

També va apuntar que aquest tipus de compareixences tingués en compte el conjunt de moviments socials arrelats al territori que des de la base treballen i lluiten per uns serveis públics de qualitat. Abans d'iniciar el seu discurs, Salavert va remarcar que la seva veu no era només de la UV, sinó també del conjunt d'universitats dels Països Catalans.

A continuació, Salavert es va centrar en tres punts, en la deriva de l'Ensenyament en el darrers anys, el moviment estudiantil i el model educatiu que proposa el SEPC. Salavert va denunciar la mercantilització de l'ensenyament i va reivindicar una Formació Professional arrelada en territori i una Universitat com a nucli critic de la societat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid