Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DRETS HUMANS
152 condemnats a mort a Bangla Desh

Dimarts en una sentència sense precedents 152 ex-membres dels “Rifles de Bangla Desh”, una unitat de seguretat militar de la frontera, van ser condemnats a mort

05/11/2013 Drets i Llibertats

Alguns dels guàrdies es va posar a plorar després d'escoltar la sentència, dictada pel jutge Mohammad Akhtaruzzaman en un tribunal de Dhaka , i altres van cridar al jutge que el veredicte era injust. Els militars van ser condemnats per un motí de l'any 2009 en el qual diversos milers de soldats van prendre el control del quarter general de l'Exèrcit, exigint millors condicions de treball.


El motí va començar de sobte, a la conferència anual de la força militar de frontera, quan un nombre de guàrdies van prendre els seus comandants , oficials de l'exèrcit de Bangla Desh , com a ostatges. Quan els soldats d'altres unitats es van congregar al voltant de l' edifici, els guàrdies fronterers van anunciar una llista de demandes , entre elles un millor salari , permís per participar en les missions de manteniment de la pau de les Nacions Unides , i els canvis en el comandament de la força i l'estructura de control. El motí es va ensorrar 33 hores més tard, després que els tancs de l'exèrcit van envoltar la seu de la guàrdia de fronteres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid