Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
homofòbia
Concentració al consulat d'Uganda en contra de la pena de mort per homosexualitat

Demà a les 19.00h davant del consolat d'Uganda a Badalona, c. / Sant Bartomeu, 2 L10 - Llefià

09/01/2013 Gènere
Cartell de la concentració Cartell de la concentració

La Federació Comissió Unitària 28 de Juny ha convocat una concentració demà davant del consulat d'Uganda a Catalnya, que es a Badalona.

L'objectiu de la protesta es presionar al govern d'Uganda per evitar que el Parlament voti una proposta que podria condemnar l'homosexualitat amb la pena de mort. Si ho aconsegueixen, milers d’ugandesos podrien ser executats o condemnats a cadena perpètua només pel fet de ser homosexuals.

Després d'una massiva protesta global l'any passat, Museveni, el president d'Uganda, va bloquejar l'avanç de la llei. Però el descontentament polític està creixent a Uganda i els extremistes religiosos al Parlament esperen que la confusió i la violència als carrers distreguin a la comunitat internacional d'aquest segon intent d'aprovar una llei impregnada d'odi. Podem demostrar-los que el món continua alerta.

La Federació Comissió Unitària 28 de Juny dóna suport a tots els ciutadans d'Uganda que li estan exigint al seu govern retirar el projecte de llei anti-homosexual de manera definitiva i la protecció dels drets humans universals consagrats en la Constitució d'Uganda.

Cal recordar que encara hi ha almenys 5 països al món on es condemna les persones homosexuals amb la pena de mort. I a molts altres, es persegueixen les persones homosexuals, bisexuals i transsexuals per la seva opció sexual i/o identitat de gènere. Denunciem l’assassinat i la persecució de lesbianes, gais i transsexuals a països com Sud Àfrica, Iran, Hondures, Rússia o Jamaica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid