Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Presentació a València del Manifest de suport a la Vaga Indefinida

El manifest compte amb més d'un centenar de personalitats del món d ela cultura

03/10/2013 Educació

Dimarts passat, la periodista Amàlia Garrigós i l’actor Josep Manel Casany van presentar a València, el “Manifest de suport a la vaga indefinida del professorat de les Illes Balears”.

Els sindicats, partits i col·lectius adherits al manifest,van voler que foren aquests representants de la cultura qui se n’encarregaren de la seva presentació, per a ressaltar la importància de la presència del català als mitjans de comunicació i als espais culturals en general, com a transmissors informals de l’educació.

A l’acte Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural del País Valencià, a més de valorar les anteriors mobilitzacions de suport a la vaga, dutes a terme al llarg del País Valencià, va denunciar que l’atac a la llengua a les Illes no és una acció descoordinada, aillada, sinó que s’ha de valorar dins del marc de les continues agressions que també patim en la nostra llengua ací.

Finalment, Gemma Pasqual, vicepresidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), va relatar el llistat d’adhesions realitzades fins ara al Manifest, i que provenen de partits, associacions i sindicats, aixó com de personalitats del món de la cultura. I tractant-se d’una vaga del món educatiu, ha anunciat que ara començarà una campanya d’adhesions de centres d’ensenyament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid