Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
solidaritat
La CUP a Santa Perpètua amb 2 membres del 15-M en vaga de fam
25/10/2013 Drets i Llibertats

La CUP a Santa Perpètua de Mogoda, mitjançant un comunicat, ha denunciat  i rebutjat  la repressió i la persecució que s’està fent sobre 5 persones, dues d'elles en vaga de fam des diumenga passat. Unes denuncies que s’han dut a terme per càrrecs de confiança del govern municipal (ICV-CiU-PCCA).

En el comunicat donen suport a les demandes que fan les dues persones en vaga de fam. "Estem segurs que amb la bona voluntat de tothom la situació de les encausades i de la família de Mogoda i totes les altres que estan en una situació similar es podrien modificar i millorar. I sobretot el que volem i exigim és una radicalització de la democràcia del nostre municipi".

Per a la formació independentista, ja va sent hora de que tothom pugui tenir un espai de participació i decisió real i vinculant. "No volem esperar dos anys més, ara toca que aquells que diuen que són alternatius i que argumenten fer política diferent i suposadament venir dels moviments socials, que moguin fitxa i que facin allò que van prometre fa 2 anys" afirma la CUP.

Cal recordar que el col·lectiu 15M va poder parlar al primer Ple d’aquesta legislatura. Moment que van aprofitar per demanar una radicalització de la democràcia local. Una demanda que va ser escoltada i recollida per l’equip de govern. Ara bé,  des d’aquest cap de setmana hi ha dues persones en vaga de fam,  perquè el maig d’enguany va haver-hi un conflicte durant el Ple, arran de la negació de l'equip de govern a que el 15M pogués participar-hi i formular unes preguntes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid