Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Crims del Franquisme
La CSC dóna suport a la querella presentada a l’Argentina contra els crims del franquisme
15/10/2013 Política
Avui s'ha presentat la querella contra els crims del franquisme Avui s'ha presentat la querella contra els crims del franquisme
La Confederació Sindical Catalana (CSC)s’adherí formalment el passat 2 d’octubre a la querella 4951/10 contra els crims del franquisme que s’ha presentat al Juzgado Nacional en lo Criminal y Correccional Federal Número 1 de la ciutat de Buenos Aires, República Argentina.

L’adhesió a la querella explicita que “en relació amb la causa per genocidi i/o crims contra la humanitat comesos per la dictadura franquista” es manifesta davant el Jutjat Federal Número 1 de la ciutat de Buenos Aires que la CSC “desitja manifestar la impunitat de la que han gaudit i gaudeixen els autors de delictes qualificats en la normativa internacional com a crims contra la humanitat i la situació de desempara en que s’hi troben les víctimes dels genocidi i els seus familiars”.

Al text també es fa èmfasi en que les víctimes “no han rebut per part de l’Estat espanyol cap mena de reparació pels enormes danys patits” i que, segons el text “afecten tot l’entrellat social damnificat per la manca de justícia”.

La CSC, amb la seva adhesió, expressa en nom de l’organització “el nostre decidit suport a la querella argentina 4591/10 contra els crims del franquisme” des de la convicció que “constituirà una substancial aportació per posar fi a la impunitat” i “conquerir la Veritat i la Justícia que ens és deguda”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid