Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipal
CiU i PP rebutgen demanar l'aturada del desallotjament del bloc de Salt

El vot de qualitat de l'alcalde decanta la balança i impedeix que prosperi la moció reclamant a Interior que no executi l'ordre de desallotjament

16/10/2013 Política

CiU i PP van impedir ahir que l'Ajuntament de Girona es posicionés en contra del desallotjament del bloc ocupat de Salt, que finalment ha estat aturat pel Tribunal dels Drets Humans d'Estrasburg.

El ple municipal de Girona celebrat aquest dilluns va rebutjar la moció presentada conjuntament per la CUP i ICV-EUiA. La votació, però, va quedar igualada, amb 12 vots a favor i 12 en contra. Qui va desempatar va ser l'alcalde, Carles Puigdemont, que amb el vot de qualitat per la baixa per malaltia d'un regidor va tombar la proposta.

En el debat de la moció van intervenir dues representants de la PAH, que van reclamar el suport del consistori per garantir la continuïtat de bloc.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid