Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PAH
Els diputats de la CUP-AE participaran a la concentració per aturar el desallotjament del Bloc de Salt

Els tres diputats de la CUP-Alternativa d’Esquerres seran aquest dimecres a Salt als actes en defensa del Bloc de Salt

15/10/2013 Harmonies de lluita

Isabel Vallet ha anunciat avui que els tres diputats de la CUP-Alternativa d’Esquerres seran aquest dimecres a Salt, a la concentració convocada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), per aturar el desallotjament del bloc ocupat per l’Obra Social de la PAH i que està allotjant a 43 persones. Vallet ha tornat a demanar a la Conseller d’Interior que sigui desobeïda l’ordre i que els mossos no executin el desallotjament. “El govern ha d’escollir entre defensar la Sareb o defensar el dret a l’habitatge” ha conclòs.

Els actes en defensa del Bloc de Salt comencen avui amb un concert solidari en el que actuaran Feliu Ventura, Lágrimas de Sangre, Amparo Sánchez i Gosso. Els actes seguiran demà a primera hora del matí amb una multitudinària concentració que té com objectiu aturar el desallotjament previst per aquest dimecres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid