Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
El Tempir organitza el IV Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés

Divendres passat, l’alcalde de Castelló, Alfons Bataller va anunciar la propera inauguració d’una plaça dedicada al poeta.

24/09/2013 Cultura

El proper divendres, l'Associació Cívica per la Llengua a Elx "El Tempir" com cada any, i ja en van 4, s’afegirà a l’homenatge que diverses poblacions del país realitzen al poeta més estimat i destacat del segle XX, Vicent Andrés Estellés.

L'acte tindrà lloc a partir de les 21 h, al Casal Jaume I d’Elx, que hi col·labora. A més, enguany, després del sopar i la recitació de poemes estellesians i del recordatori del poeta i soci Salvador Iborra, també es comptarà amb l'actuació del cantautor alacantí Natxo Gironés, que oferirà les seues versions musicades de diversos poemes d’Estellés. 

Castelló comptarà amb el nom d’una plaça dedicada al poeta

Divendres passat, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’Ajuntament de Castelló i la Cooperativa de Lletres El Pont van retre divendres un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés, amb motiu del vint aniversari del seu traspàs i coincidint amb l’Any Estellés declarat per la institució normativa.

En aquest marc, l’alcalde de Castelló, Alfons Bataller, va anunciar la pròxima inauguració d’una plaça dedicada al poeta. També va remarcar la sensibilitat que Castelló sempre ha demostrat per la llengua des que l’any 1932 la ciutat fóra la seu de la firma de les conegudes com a Normes ortogràfiques del 32.

L’homenatge a l’Escriptor de l’Any va comptar també amb la participació d’escriptors i poetes castellonencs, com ara Josep Lluís Abad, Vicent Almela, Nel·lo Navarro, Manel Pitarch, Josep Porcar o Joan Sorribes, que recitaren coneguts poemes d’Estellés, així com l’actuació de la coral Veus Atrevides i del cantautor Artur Álvarez.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid