Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Unes 250 persones fan Via per la Independència a Prada de Conflent

La cadena Humana de l'11S  travessarà l'Albera, de moment ja tenen un miler d'inscrits per allargar la cadena des del Pertús

18/08/2013 Política

Ahir al vespre a Prada de Conflent, a l'entorn de 250 persones es van donar la mà per cobrir els 300 metres de distància entre la casa on va viure Pompeu Fabra, al centre del poble, i el bust dedicat a Pau Casals a l'assaig de la Cadena Humana del proper 11S. "La realitat és que ha faltat poc, molt poc per a arribar al bust del Pau Casals, hi érem a un pam, però avui era un assaig" remarca Catalunya Nord per la Independència en la seva pàgina web.

Tot i així, la plataforma asse quera que "l’11 de setembre l’èxit serà complet ja que els que faltaven avui no se deixaran escapar l’oportunitat de participar a un acte històric".

De moment ja tenen un miler d'inscrits per allargar la cadena des del Pertús, per explicitar el suport a la demanda. Amb la mateixa idea organitzaran actes en les properes setmanes a Ceret o la porta dels Països Catalans a Salses. Una delegació que haurà pujat abans al Canigó també vol cobrir corrent el tram del Voló al Pertús per la Diada per unir-se a la cadena.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid