Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Energia
Santa Coloma de Farners i Riudarenes es mobilitzen contra la MAT

Les obres del ramal de la MAT segurament començaràn a principis d’aquest hivern i No a la MAT Selva fa una crida a la mobilització

28/08/2013 Territori

No a la Mat Selva ha preparat un seguit d’accions informatives durant les setmanes vinents amb l’objectiu principal d’informar a la població de les greus conseqüències de la construcció del ramal de la MAT de 400 Kw entre Riudarenes - Santa Coloma de Farners.

Per una banda s’iniciarà una campanya de recollida de signatures per a tot l’Estat a través del portal Change.org i també mitjançant punts de recollida en comerços i paradetes instal·lades en la festa major de Santa Coloma de Farners, Riudarenes i també per la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners. En aquests punts també es podran recollir fulletons, rebre informació i fer aportacions econòmiques per donar suport a la campanya. Es farà un taller de pancartes per tal que tothom que vulgui tenir-ne una la pugui fer fàcilment i en un moment. Pancartes que amb el permís de l’Ajuntament, se situaran en llocs i actes importants.

Aprofitant la Festa Major es farà una xerrada informativa a la població amb diversos experts que informin del que és, què representa i les conseqüències de paisatge, salut i econòmiques de la construcció del ramal de la MAT. En aquest sentit, No a la MAT Selva amb el suport de d’entitats i científics del territori crearà una comissió per obrir el debat i plantejar alternatives en el territori davant l’actual model energètic i la seva planificació poc respectuosa amb les persones i el medi.

Aprofitant que el dia 29 de setembre es farà la Ruta de les 10 Ermites, el Centre Excursionista Farners i No a la Mat la Selva han preparat una acció informativa i reivindicativa en aquests patrimoni tan representatiu i afectat de ple per la MAT.

No a la MAT Selva demana a l’Ajuntament de Santa Coloma i Riudarenes que instal·lin, com més aviat millor, un cartell a l’entrada del municipi de rebuig a la MAT.

Es fa una crida a tots aquells ciutadans que s’afegeixin o que proposin activitats per informar del que suposa la construcció del ramal de la MAT i també del model i la planificació energètica en el territori que ens estan imposant.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid