Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Energia
"No a la Mat" de la Selva demana a les administracions que actuïn jurídicament

Insta a l'Ajuntament de Santa Coloma, al de Riudarenes, al Consell Comarcal de la Selva i a la Diputació de Girona a actuar jurídicament contra el Ramal de la MAT

09/08/2013 Territori

Ahir va tenir lloc a les vuit del vespre la segona trobada de veïns de Santa Coloma de Farners i de Riudarenes oposats a la Mat a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners. La primera part de l'acte es va dedicar a compartir les darreres notícies en relació al ramal i també sobre el segon tram Bescanó - Sta Llogaia.

Entre els assistents hi havia veïns i propietaris afectats del segon tram i també de membres de la Plataforma de No a la Mat donant suport al node de la Selva. El punt més important va ser l'acord d'instar a l'ajuntament de Santa Coloma de Farners, al de Riudarenes, al Consell Comarcal de la Selva i a la Diputació de Girona a actuar jurídicament de forma contundent contra la MAT.

La Plataforma No a la MAT i No a la MAT La Selva lamenta que les esmentades institucions no s'hagin personat en els altres trams. En aquest sentit el termini per presentar recurs d'alçada caduca el proper dia 18 d'agost.

Durant l'acte també es van constituir les primers comissions de treball amb diferents responsables i es va fixar el dia 21 d'agost a les 20 h a la biblioteca Joan Vinyoli per a la propera trobada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid