Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
La Via Catalana de Sants a Nova Zelanda (passant per la Xina, Bombai,Nova York....)

Avui dissabte milers de persones han participat en desenes de cadenes humanes per la independència que s'han realitzat a tots els cinc continents de la Terra. Demà hi ha programades més cadenes a tot el món

31/08/2013 Internacional

La carretera de Sants, a Barcelona, s'ha omplert des del Consell del Districte fins a Badal amb unes dues mil persones en l'assaig de la Via Catalana cap a la Independència en plena Festa Major de Sants. L'organització ha funcionat perfectament, en un assaig que presentava moltes similituts amb la gran cadena humana de l'Onze de Setembre. Avui a més a més de la via catalana de Sants s'han fet cadenes humanes per la independència als cinc continents.

Les vies catalanes d'avui més allunyades de Sants han estat a Nova Zelanda (a Wellington i Auckland) però també n'hi ha hagut a Tortosa, Santiago de Xile, Hèlsinki, Ginebra, Bergen, Houston, Gran Muralla Xinesa, San José de Costa Rica, Tulum, Johannesburg, Londres (més de 700 manifestants), Nova York, Oslo, Manheim, Manchester, Ciutat de Mèxic, Miami, Puebla, i Zurich.

 

Pitjant la pestanya es poden veure les fotografies de 15 vies catalanes que s'han fet avui arreu del món

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid