Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
La Via Catalana arriba a tot el món (antípodes incloses)

Per aquest cap de setmana s'han convocat desenes de cadenes humanes per la independència a tot el món. A més a més de ciutats com Dublín, Nova York o Bogotà a les antípodes es faran dues vies catalanes ( Auckland i Wellington)

30/08/2013 Internacional

Diumenge vinent es faran desenes de vies catalanes a tot el món, però les cadenes humanes més allunyades dels Països Catalans seran dues cadenes humanes a Nova Zelanda (a Wellington i Auckland) organitzades per la pàgina del facebook “Catalans a Nova Zelanda”. Mitjançant aquesta pàgina es pot saber on es faran les cadenes, la previsió del temps per diumenge i fins i tot que s'han fet unes samarretes commemoratives de l'acte on s'hi pot veure un burro català i un kiwi neozelandès. El diumenge també es faran vies catalanes a Montréal, Goeteborg, Asunción, Vancouver, Atenes, Seattle, Copenhaguen, Brussel·les, Lausane, Bogotà, Lima, Praga, Stockholm, Raleigh, 4 ciutats d'Austràlia (Sydney, Brisbane, Melbourne i Perth) i Dublín.

Per dissabte s'han convocat cadenes humanes a Santiago de Xile, Hèlsinki, Ginebra, Bergen, Houston, Gran Muralla Xinesa, San José de Costa Rica, Tulum, Johannesburg, Londres, Nova York, Oslo, Tronheim, Manchester, Ciutat de Mèxic, Miami, Puebla, i Zurich. En total s'han fet unes 100 vies catalanes internacionals i hi ha convocada pel dia 11 de setembre una Diada Virtual amb 1759 persones apuntades de 809 ciutats de tot el món.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid