Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Assaig de la cadena humana a Sants

Aquest divendres a les 20,14 h es realitzarà un assaig de la Via Catalana cap a la Independència a la carretera de Sants

29/08/2013 Política

La cadena passarà pel mateix recorregut que la Via Catalana l'Onze de Setembre.  Els organitzadors han informat que es tractarà d'un assaig real, pel qual caldrà tallar onze carrers; també es realitzarà una gigafoto, així com les proves de comunicació entre l'equip responsable de cada tram (ja que la cadena d'assaig de divendres es dividirà en 6 trams, que es corresponen amb els 6 trams de 3 quilòmetres que els voluntaris de Sants-Montjuïc cobriran l'Onze de Setembre).

L'acte començarà a les 18.30 h, a la plaça Bonet i Muixí (al costat de les Cotxeres de Sants), amb Núria Feliu com a figura central. L'acte coincideix amb el final de la festa major de Sants.

S'ha anunciat que hi haurà gegants, tabalers, diables, i una mostra de les pancartes s'utilitzaran l'Onze de Setembre.

Sants-Montjuïc per la Independència (SMxI) ha convidat tot el Consell de Districte. També s'ha emplaçat a totes les entitats de la vila a participar-hi.

El que sí s'ha confirmat és la presència a l'assaig de la Via Catalana a Sant s del regidor del Districte, Jordi Martí (CiU), de David Fernández (CUP-AE), un representant de Nova Esquerra Catalana, i el periodista Vicent Partal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid