Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Estelada
Es desplega l’estelada més gran de Barcelona al Centre Social de Sants

El Centre Social de Sant, al carrer d'Olzinelles de Barcelona, ha desplegat una estelada gegant

14/04/2013 Política

Un bon nombre de veïns i veïnes de Sant han acudit a la convocatòria de Sants-Montjuïc per la Independència (SMxI) i del Centre Social de Sants del dissabte al matí.

En un acte que ha superat totes les expectatives d’assistència els convocant ha omplert el carrer d'Olzinelles, davant d'aquest local social. Puntualment, i després de mostres de cultura popular i de diversos parlaments, s’ha hissat l’estelada a la façana de la seu de l’entitat veïnal, la més gran hissada permanentment a la capital catalana.

L’acte ha començat amb força amb el grup de tabalers Els Socarrimats, del barri de la Bordeta, que han enfilat el carrer d’Olzinelles amunt, de la parròquia de Sant Medir al Centre Social de Sants. El carrer ha quedat tallat al trànsit, per unes tres-centes persones. Després de les intervencions i davant tres-centres persones, s'ha cantat l'himen dels Segadors, seguit bona de crits d’independència. A continuació, hi ha hagut un vermut popular.

A l'acte simbòlic de desplegament de l'estelada (vídeo) hi han participat nombrosos col·lectius de Sants, i s''hi han fet presents pancartes de l'ANC i persones amb estelades.

L’estelada de 28 metres quadrats ha tingut un cost de 300 euros, que han sufragat els membres del Centre Social de Sants. La iniciativa també té el suport de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana i la Comissió de Veïns i Veïnes de la Bordeta.

Valora
Vídeos
Hissada de l'estelada més gran al Centre Social de Sants
Estelada gegant penjada a la façana del Centre Social de Sants
Espectadors en l'acte de penjada de l'estelada al Centre Social de Sants
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid