Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets i llibertats
Alerta Solidària presenta un mapa de la repressió política als Països Catalans

L'organització antirepressiva Alerta Solidària ha editat un mapa dels Països Catalans amb els casos de repressió política dels darrers anys.

26/08/2013 Drets i Llibertats

Amb el títol "Preparades per vèncer, radiografia de la repressió política als Països Catalans" aquest mapa descriptiu present un conjunt de situacions de repressió extrets dels informes de l'organització antirepressiva. En total 134 casos de detencions, retencions o empresonaments per causes polítiques, classificades temàticament ("llengua", "ecologisme", "antifeixisme", etc.).

Alerta Solidària assenyala que "En un moment com l’actual, en què la crisi capitalista està fent estralls contra les classes populars del nostre país, quan els Estats espanyol i francès entren en una nova fase de pèrdua de legitimitat i, al mateix temps, que tota mena de lluites populars creixen sense parar, el nostre moviment no pot restar a l’expectativa."

En aquest sentit, reclama que "agafem el bo i millor de la lluita antirepressiva de més de 40 anys d’Esquerra Independentista, de més de 10 d’Alerta Solidària i fem un nou pas de renovació i transformació. Un pas que signifiqui no només respondre a la repressió sinó també contraatacar; cal que avancem decididament cap a la victòria." I anuncia que l'organització antirepressiva seguirà presents "en el combat pels nostres drets i llibertats. Tal com ho hem fet des dels inicis del nostre moviment. L’Esquerra Independentista serà capaç d’aprofitar el moment de creixement quantitatiu i qualitatiu, fruit dels molts anys de bona feina feta i l’entroncament amb les lluites populars d’arreu del país."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid