Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alerta Solidària: "Primer per cremar, ara per xiular: Espanya imposa la simbologia borbònica"

La monumental xiulada que hagué de suportar el monarca borbó el dia de la final de la seva copa, inútilment dissimulada per Televisió espanyola, ha arribat a l’Audiència Nacional de la mà de la “Fundación para la Defensa de la Nación Española”, tot just quan fa pocs dies Alerta Solidària donava per tancat el darrer dels casos judicials oberts en contra d’independentistes catalans que participaren, directament o indirecta, en l’onada de cremes massives de fotografies del rei.

27/06/2009 08:59 Drets i Llibertats
Les acusacions, per ultratge a Espanya, injúries a la Corona i provoació a l’odi contra “part de la població per raó del seu orígen nacional”, van dirigides contra les entitats Catalunya Acció i Esait tot i que foren moltíssimes les organitzacions i destacades personalitats que feren comentaris oberts promovent i justificant la xiulada al borbó, segons informa Alerta Solidària.
 
Davant d'aquests fets, l’Esquerra Independentista denuncia "un cop més el caràcter antidemocràtic de l’Estat espanyol, defensat a ultrança per entitats com la impulsora de la demanda i que representen a la perfecció les essències pàtries d’aquesta rampoina anacrònica i patètica que anomenen España"

Alerta Solidària se solidaritza amb "les entitats amenaçades amb un nou procés polític judicial i seguirà promovent, com en el passat, tota mena de manifestacions de rebuig a qualsevol institució imposada com la monarquia espanyola".
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid