Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
3 demostracions de feixisme

En pocs dies 3 militants del Partit Popular han fet demostracions públiques d'ideologia feixista

06/08/2013 Política

Fa molts pocs dies Juan Pedro Martinez Bautista, número 17 del PP per Valls a les passades eleccions municipals sortia fotografiat amb la bandera nazi i la bandera espanyola franquista pel Facebook. La seva pàgina al Facebook https://www.facebook.com/floopyvalls no accepta més “amics” i al seu perfil es pot llegir que treballa de “soldado a ministerio de defensa” i que va estudiar a “Pabellón de suboficiales a Base aera de Zaragoza”.

Fa aproximadament una setmana un dirigent del PP de Xàtiva Jorge Roca es va fotografiar amb una bandera espanyola amb un símbol neo-nazi en un torneig de futbol ultra i amb diversos companys del seu equip de futbol al torneig alçant el braç tot fent fent la salutació feixista.

Finalment, l'últim exemple de demostracions feixistes dels militants del PP han estat les declaracions de Manuel González Capó, alcalde de Baralla (Lugo) i diputat provincial del PP, que va assegurar el passat 26 de juliol que els condemnats a mort per Franco "s'ho mereixien".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid