Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una altra volta la cantarella anticatalanista i nazi del PP
27/09/2012 Hemeroteca
Toni cucarella Toni cucarella

El PP torna a fer servir l'anticatalanisme com a discurs (o brama) de confrontació política. Ara en boca d'un tal César Sánchez (Navalmoral de la Mata, Cáceres, 1978), vicesecretari general del Frente de Juventudes del PP valencià. El tal Sánchez acusa Ximo Puig, del PSOE valencià, «de lucrar-se fent catalanisme gràcies a les prebendes de la Generalitat catalana». Recupera el PP aquella antiga badomia pamfletària de l'"oro catalán" que tants vots ha aconseguit entre la ignorància valenciana, la que creu ulls a cegues, servilment, que els valencians som espanyols i que la terra és plana com una post de planxar.

Acusa de "lucrar-se" amb això de la política un pardal que milita en un partit que té per senyes d'identitat afers com Brugal, Noo's, Gürtel, Terra Mítica, Ciegsa, Cacsa, Emarsa... Que té bona part dels seus diputats autonòmics imputats per delictes de corrupció, que té entre els seus cognoms més eminents els de Zaplana, Fabra, Camps, Blasco... Amb el blau per bandera i al crit de "para ofrendar nuevas glorias a España" han saquejat el País Valencià com només saben fer-ho els professionals del lucre incessant.

Al País Valencià l'espanyolisme corrupte ha criticat i combatut el catalanisme perquè representa tot allò que més mensyprea: estima pel País, la seua llengua i la seua cultura, el seu territori i el seu paisatge, la dignitat de la seua gent... L'espanyolisme en general odia els valencians, especialment els valencians que parlem català i ho fem sense abaixar el cap ni acovardir-nos davant la continuada agressió espanyola (més de trenta anys de bombes i impunitat), terrorisme pur i dur. I entre els espanyolistes xenòfobs i corruptes (quanta redundància!), el PP hi destaca, amb els fets provats sobre la taula (dels jutges), per ser més que un partit una banda de deshonrats. I encara donen lliçons, els qui haurien d'estar en la presó. Molts per lladres, tots per nazis.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid