Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
La COS sol·licita la finalització de la relació comercial de TMB amb El Corte Inglés
24/05/2013 Internacional

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) lliura una carta a la Direcció d'autobusos de TMB on li demana la finalització del contracte comercial amb El Corte Inglés pel que fa al subministrament de vestuari tant a Autobusos com a Metro.

Ho fa, entenen que amb l’esfondrament, a Bangladesh, de l’edifici on treballaven milers de treballadors i treballadores del sector del tèxtil i on l’empresa en qüestió (El Corte Inglés) ha reconegut públicament la seva vinculació amb aquestes fàbriques, i desprenent-se, com no pot ser d’una altra manera, que és part implicada en els fets, "Transports Metropolitans de Barcelona hauria de replantejar-se urgentment la seva postura en relació al contracte que la uneix a la citada empresa", diu l'escrit.

El sindicat remarca que cap empresa pública o subvencionada a través dels impostos dels contribuents deu, en cap concepte, establir relacions comercials, i per tant potenciar l’enriquiment, amb empreses que no compleixin les més estrictes normes quant a matèries laborals i de seguretat i salut.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid