Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esquerra Independentista
Neix el Rogle, un espai de debat entorn dels Països Catalans
09/07/2013 Política

Avui s'ha fet pública l'aparició d'El Rogle, espai de debat, un grup que té com a objectiu generar el debat entorn la defensa dels Països Catalans. En la descripció del "Qui som" del web d'El Rogle es pot llegir "El Rogle és espai de debat per poder afrontar l’avui, per encarrilar el demà. Prenem com a subjecte l’Esquerra Independentista, amb el rerefons dels reptes dels Països Catalans en uns temps de cruïlles històriques, tant a nivell social com nacional."

El nom triat per aquest espai de reflexió i debat, de la variant valenciana de "rotllana", persegueix també el sentit de l'accepció que s'indica a "Qui som": "Fer rogle Fer-se escoltar, considerar, etc., per la gent."  I des del web anuncia que ho faran per "fomentar el debat sobre els reptes que l'independentisme d'esquerres ha d'afrontar en uns temps de canvis estructurals a casa nostra, els Països Catalans."

En aquest sentit el web d'El Rogle s'ha estrenat amb quatre articles entorn els Països Catalans, signat per Carles Badenes, Avel·lí Flors, Guillem Colom i Toni Rico.

Acte de presentació el 6 de setembre

El proper 6 de setembre es realitzarà la presentació formal a través d'un acte-taula rodona al Casal Independentista de Sants, que portarà amb el títol "Països Catalans: la nació completa davant la independència de Catalunya".

 Aquest acte comptarà amb ponents de diferents lloc del territori, comar ara el politòleg i col·laborador del Diari Ara, Jordi Muñoz (l’Alcalatén); l’historiador i militant d’Endavant, Manel López (el Segrià); la presidenta del Casal de Perpinyà, Marta Serra (el Rosselló); i la presidenta de la Comissió de Festes de Santa Maria, Raquel Gonzàlez (Formentera).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid