Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
Apareix Pallars Digital, el primer mitjà digital de les comarques pallareses

Avui ha aparegut Pallars Digital.cat, el primer mitjà de comunicació digital del Pallars. Aquest nou mitjà pretén esdevenir un referent periodístic online a les comarques pallareses.

27/05/2013 Comunicació

Els objectius prioritaris d'aquest diari digital, tal i com han exposat, són "donar veu a les diferents realitats del conjunt de les dos comarques que formen el Pallars, ser un element cohesionador del territori i informar sobre l'actualitat de les comarques pallareses", i aposta per la proximitat, la independència en la comunicació i l'aposta per la participació dels seus lectors, "un mitjà social, dinàmic i proper, que acosti els pallaresos a una cultura periodística digital poc desenvolupada en el nostre territori però en constant creixement a la resta de les comarques catalanes." Aquest portal de comunicació està impulsat pel periodista Jordi Ubach Llorens.

El nou digital disposa també d'un espai a Facebook, que oferirà enllaçats els continguts, i un canal a Twitter que permetrà informar en directe dels fets d'una manera més instantània i interactuar amb els lectors.

 Els impulsor de Pallars Digital.cat han anunciat que contindrà diferents seccions: Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Esports, així com seccions purament informatives, una secció d'Opinió, Agenda i Serveis, i un apartat Multimèdia on s'hi recolliran tant fotografies (Fotos) com vídeos (Vídeos). També comptarà amb una última secció anomenada Participa!, on el lector podrà interactuar amb el diari votant a les Enquestes o enviant els seus articles, notícies, fotos o vídeos a l'apartat Dis la teva.

Durant aquests primers dies restarà en fase de proves, per millorar el portal en funció de les necessitats que puguin aparèixer. També anarià complementant i perfeccionant la versió del diari per a smartphones i tauletes, per tal que sigui accessible des de qualsevol punt de connexió.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid