Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Entorn digital
Llibertat.cat s’adhereix a Fes Xarxa

El projecte, que ja fa uns mesos que està en funcionament, es defineix com a “pioner i únic als Països Catalans” i reclama de la implicació de moltes entitats i persones per tal d'assegurar la seua viabilitat

20/10/2012 Comunicació

Llibertat.cat s'ha adherit al projecte "Fes Xarxa, el punt de trobada dels moviments populars", un portal d'Internet que pretén esdevindre el referent en forma d’agenda a nivell dels Països Catalans de totes aquelles activitats de caire reivindicatiu, social i cultural que es realitzen al nostre país.

A més, compta amb un directori de les entitats adherides organitzades per comarques, la xarxa de Casals, i altres com ara multimèdia, fòrum, notícies...

De fet el projecte es defineix com un espai de trobada a Internet de diverses organitzacions, col·lectius, grups musicals, casals i altres entitats que tenen interessos comuns en la defensa de la llengua i cultura pròpies, així com en altres aspectes com ara l’ecologia, la defensa dels drets laborals i de la dona, del territori, etc...

Fes Xarxa pretén esdevenir referent informatiu per a totes aquelles persones interessades en les activitats que aquests col·lectius realitzen a les comarques de parla catalana.

Altres adhesions

Fes Xarxa també recull altres adhesions a nivell territorial i nacional com ara la Coordinadora Obrera Sindical (COS), Acció Cultural del País Valencià (ACPV) juntament amb la seua xarxa de Casals Jaume I que basteixen el territori, el Fòrum per la Memòria del País Valencià (FMPV) o Iniciativa Animalista.

Des del portal web també afirmen que es continuen realitzant contactes amb altres entitats i organitzacions d'àmbit ampli per tal que el projecte tinga viabilitat i done resposta a les expectatives obertes, així com es va teixint una xarxa de col·laboradors i col·laboradores comarcals que treballen des de les seues comarques per enfortir el projecte.

Trobareu Fes Xarxa al web, al Facebook, al Twitter, per RSS o bé podeu contactar per correu electrònic o a través del seu espai de “Contacte”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid