Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#FeixismeMaiMés
Més d'un centenar de persones es manifesten a Olot contra el feixisme
14/07/2013 Drets i Llibertats

Sota el lema “Per la llibertat, la convivència i la democràcia #FeixismeMaiMés”, un centenar de persones es van manifestar ahir al matí pel centre d'Olot contra el feixisme, convocats per la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de La Garrotxa (UCFR) amb el suport 14 entitats, col·lectius, partits polítics i associacions de la societat civil garrotxina, així com més de 40 persones.

Cal recordar que fa uns dies  la UCFR denunciava la celebració d’un acte feixista a Olot, en el que es pretenia commemorar el 77è aniversari de l’aixecament militar que va donar lloc a la Guerra Civil espanyola. Gràcies a aquesta denúncia, així com a les gestions fetes tant per l’Ajuntament d’Olot, UCFR Garrotxa, i entitats i persones a títol individual "s’ha pogut evitar la celebració de l’esmentat acte.

Tot i així, la UCFR va convocar la mobilització  amb la voluntat que de mostra el seu rebuig al feixisme, però sobretot per reafirmar els valors de la llibertat, la convivència i la democràcia, "valors que caracteritzen i han de continuar caracteritzant a la nostra societat en el futur".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid