Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
L'equip de govern de Palautordera s’oposa a la creació d’una comissió pel Residu Zero

La CUP Palautordera lamenta que el govern municipal, compost per CiU, ERC i PP hagi donat l’esquena a la proposta per iniciar un procés participatiu per a la millora de la gestió de residus per avançar cap al residu zero, argumentant que aquest no era el moment més oportú

01/06/2013 Política

Segons la CUP Palautordera “L'Estratègia Residu Zero aposta per la creació de llocs de treball i per reduir la producció de residus, evitant la utilització d'abocadors i incineradores. El percentatge de residus reciclats a Palau el 2012 és només d’un insignificant 27,59%, comparat amb el que estableix el Full de ruta per un Ús Eficient dels Recursos que considera que ser eficient significa reciclar més d’un 80%.”.

La candidatura independentista recorda que “Al Ple d'octubre d’enguany el Govern municipal va augmentar la taxa d'escombraries per habitatge incrementant-la en un 50%, i la comercial en un 70%, emparant-se en l’augment del cost del servei que suposarà el futur tancament de l'abocador. Per tant la reducció de residus de rebuig i l’increment de residus recuperables i compostables és l’única mesura possible per reduir aquesta part de la despesa”.

Davant la negativa del govern municipal de Santa Maria de Palautordera a iniciar un procés per avançar cap al residu zero argumentant que no és el moment oportú, la CUP Palautordera es pregunta “Quan serà el moment dons de complir amb les nostres responsabilitats, o pensem continuar produint deixalles i creant i ampliant abocadors?”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid