Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Feliu Ventura celebra els seus 20 anys als escenaris amb 4 concerts

El primer recital serà el proper divendres a les 21.30h als Jardins del Palasiet de la capital de la Costera

11/06/2013 Cultura

El cantant de Xàtiva, Feliu Ventura, celebra aquest 2013 els 20 anys als escenaris des que va fer el seu primer concert la tardor de 1993. Amb motiu d’aquesta celebració i a través d’una exitosa campanya de micromecenatge –que encara continua a Verkami-, Ventura ha aconseguit la finançament per contractar un equip de gravació i filmació per a quatre concerts en directe entre els quals ha volgut incloure la seua ciutat natal.

Serà la primera gravació en directe en solitari de Feliu Ventura des què  el 2005 va enregistrar el disc “Que no s’apague la llum” conjuntament amb Lluís Llach al Gran Teatre de  Xàtiva.

El concert tindrà lloc  als Jardins del Palasiet el 14 de juny a les 21:30h, les entrades anticipades costen 6€ (10€ en taquilla el dia del concert) i es poden adquirir a la Llibreria La Costera i per internet i de www.ppf.cat  L’aforament és molt limitat.

Feliu Ventura estarà acompanyat a l’escenari únicament pel guitarrista Borja Penalba, en un ambient íntim en un dels jardins més bonics de la ciutat. Ventura pretén mostrar al món aquest trosset de Xàtiva i la calidesa del públic de la comarca.

Aquest concert ha estat organitzat per l’Associació Cultural l’Encobert amb la col·laboració de la discogràfica de l’artista Propaganda Pel Fet! i per la Comissió Juny de 1707 nascuda pel memorial de la crema de Xàtiva, formada pels col·lectius de la ciutat com Raval Viu, Endavant La Costera i Xàtiva Renaix, i que està oberta a persones a títol individual i altres col·lectius.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid