Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feliu Ventura actuarà a la segona edició d'Expressió Directa

També actuaran Yacine & Oriental Groove i Rebelmadiaq Sound System. El concert s’emmarca en la segona edició del cicle Expressió Directa organitzat pel setmanari Directa i la Farinera del Clot.

El cantautor Feliu Ventura, el grup de rock fusió Yacine & Oriental Groove i els punxadiscos de Rebelmadiaq Sound System posen música a la festa de vintè aniversari d’Entrepobles, que se celebrarà el dissabte 27 de febrer al centre cultural La Farienra del Clot.

22/02/2010 21:26 Cultura

 

El concert, que s’emmarca dins del cicle EXPRESSIÓ DIRECTA, que organtizen el setmanari DIRECTA i el centre cultural La Farinera, servirà per celebrar el vintè aniversari d’aquesta associació de cooperació per al desenvolupament, que treballa des de la prespectiva de la solidaritat amb els pobles empobrits i explotats dels països del Sud.

 El cantautor de Xàtiva Feliu Ventura està immers en la preparació d’un nou treball discogràfic, però segueix presentant arreu les cançons del seu darrer disc, Alfabets de futur (2006). En companyia del seu inseparable guitarrista Borja Penalba, Ventura cantarà a l’escenari de la Farinera peces que ja són tot un clàssic de la nova fornada de cançó d’autor.  


El ritme el posarà  Yacine & Oriental Groove, el nou projecte del cantant i compositor de Nour, l’hiperactiu Yacine Belahcene. Investigant com sempre en la fusió del rock amb les sonoritats orientals, Belahcene ha bastit una nova formació en companyia de músics com Rubio (Color Humano) a la guitarra o Yannis Papaioannou (08001) al llaüt elèctric. Amb aquesta nova banda, Belahcene repassa temes de tota la seva trajectòria amb Nour o Cheb Balowski, i peces tradicionals del Magreb. La nit es clourà amb una sessió de punxadiscos a càrrec de Rebelmadiaq Sound System.  


Previament al concert, Entrepobles organitza una xerrada sobre La transformació social a Amèrica Llatina (18.30h) amb la participació de Gariela Serra (membre d’Entrepobles), Lourdes Palacios (diputada del Frente Farabundo Martí para la Liberación Nacional d’El Salvador) i Òscar Vega (membre del grup La Comuna de Bolívia).


Feliu Ventura + Yacine & Oriental Groove + Rebelmadiaq Sound System
27 de febrer, 21h (gratuït)
Centre Cultural La Farinera del Clot
(Gran VIa, 837)

 

Per a saber-ne més:

El pop independent, protagonista de la segona sessió de l'Expressió Directa   - Llibertat.cat

12 grups i 8 punxadiscos participen al cicle de concerts del setmanari Directa- Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid