Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vídeo
El viatge a les arrels musicals de Feliu Ventura al canal 33

Un documental explica l’itinerari del cantautor Feliu Ventura a la descoberta de la memòria històrica de l’Uruguai, l’Argentina i Xile.

04/01/2013 Cultura

 “La memòria de la música” és un viatge a través de la memòria històrica de l’Uruguai, l’Argentina i Xile que compta amb la música de Víctor Jara i de la cançó popular del Con Sud. A partir d’entrevistes, actuacions en directe i la presentació d’espais històrics i de memòria, el documental va teixint el viatge de Feliu Ventura a la descoberta de les seves influències musicals i literàries.

Així doncs, en motiu de la biennal catalanouruguaiana promoguda pel festival Barnasants, Feliu Ventura va poder “visitar les arrels del seu cant” el passat maig de 2012, tal com afirma ell mateix al seu bloc.

Emissió al canal 33

Dissabte 5 de gener a dos quarts de deu del vespre, el canal 33 oferirà aquest acurat reportatge vivencial nascut de les emocions, les reflexions i els testimonis d’un llunyà viatge a l’interior dels batecs musicals del cantautor.

Des del País Valencià, el musical es podrà veure a través d’internet a la mateixa hora a Canal 33 en directe.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid