Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concert de Feliu Ventura i Miquel Gil de suport a les consultes organitzat per Endavant-OSAN

Endavant-OSAN ha organitzat un concert de suport la consulta sobre la independència a Barcelona, que anirà acompanyat d'una campanya de xerrades explicatives i de debat. Segons l'organtizacio de l'Esquerra Independentista els objectius de la campanya són "reclamar i defensar els límits territorials dels Països Catalans; i vincular la lluita per la independència amb la lluita contra el capitalisme, la UE i les polítiques neoliberals".

El concert de Miquel Gil i Feliu Ventura tindrà lloc el dissabte 2 d'abril de 2011 aBarcelona, al'Espai Jove la Fontana de Gràcia (carrer Gran de Gràcia, 190) a les 22.00 hores.

28/02/2011 20:41 Política

 

 

No obstant això, Endavant-OSAN exposa que aquests objectius de territorialitat, lluita contra el capitalisme i contra el liberalisme, són de cabdal importància per l'Esquerra Independentista i no queden recollits en aquesta consulta de Barcelona. Raó per la qual des d'Endavant-OSAN s'endega aquesta campanya amb la intenció de reforçar aquests eixos ideològics.

 Aquesta campanya seran un cicle de quatre xerrades i el concert, que es duran a terme de l'1 al 9 d'abril. En aquestes xerrades hi plantegem quatre blocs, segons els convocants:

-El moviment sobiranista com estratègia cap a la independència.

-L'autodeterminació al segle XXI.

-El paper de la independència vinculada a la lluita anticapitalista.

-Sobre el regionalisme i autonomisme cultural i politic.

El preu de l'entrada al concert del dissabte 2 d'abril serà de 10 euros.

Feliu Ventura
Web 
Bloc 
Myspace

Miquel Gil
Web 
Myspace

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid