Operació Garzón
Isabel Clara-Simó, Feliu Ventura i Jordi Bilbeny, plats forts de l'estrena del documental a Mataró

L'acte comptarà amb els parlaments de Martí Majoral, Toni Infante i Xavier Safont-Tria i amb l'actuació de Feliu Ventura

16/06/2012 Política

Es van concretant els detalls de la segona gran estrena del documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català.

La CUP ha programat un acte que, amb la projecció del documental com a eix central, comptarà amb les intervencions de destacats membres de l'Esquerra Independentista així com de personalitats del món cultural i actuacions musicals. 

L'acte se celebrarà divendres que ve, 22 de juny, al Teatre Monumental de Mataró. Un dels parlaments més esperats de l'acte serà el de l'escriptora Isabel Clara-Simó, que ha destacat sempre per donar suport a les víctimes de l'Operació Garzón i ha donat suport explícit al documental.

L'altre plat fort de la vetllada serà la participació del rapsode Jordi Bilbeny, escriptor i investigador popular pels seus reconeguts estudis i obres sobre la catalanitat de Cristòfor Colom.

A l'acte no hi faltaran tampoc les persones que van patir l'Operació Garzón. Toni Infante hi participarà com a representant del col·lectiu dels encausats del 92. Així mateix, intervindran Martí Majoral, portaveu nacional d'Alerta Solidària, organització que ha col·laborat a fer possible el documental, i també Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP a l'Ajuntament de Mataró.

Llibertat.cat, com a impulsora del documental, hi serà present i hi participarà a través d'un dels seus membres, Joan Rocamora, també encausat.

Finalment la jornada serà amenitzada amb l'actuació musical de Feliu Ventura, cantautor natural de Xàtiva.

Entrades a la venda

Les entrades, a la venda al preu simbòlic de 3 euros, es poden adquirir a la Taverna Atzucac o al mateix Teatre Monumenal una hora abans de l'acte. 

A més, també es poden reservar enviant un correu electrònic a mataro@cup.cat o trucant al 937 582 292.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Vídeos
Isabel Clara-Simó en suport al documental sobre l'Operació Garzón
L'escriptora Isabel Clara-Simó intervé en la roda de premsa de Llibertat.cat per donar suport al documental "Operació Garzón contra l'independentisme català".
Tràiler del documental "Operació Garzón contra l'independentisme català"
Aquest any, coincidint amb el vintè aniversari de l'Operació Garzón als Països Catalans, Llibertat.cat, amb el suport d'entitats i associacions com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària, vol posar en marxa el documental Operació Garzón contra l'independentisme català per abordar la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics.
Presentació de l'estrena de "Operació Garzón" el 22 de juny a Mataró
La CUP Mataró presenta el documental "Operació Garzón contra l'independentisme català" que es projectarà divendres 22 de juny al Teatre Monumental de Mataró. Xavier Safont-Tria n'explica detalls en roda de premsa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid