Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Superades les 100.000 signatures de la campanya per l’Autodeterminació

El 16 d’Abril arrencava la campanya internacional: ‘1 milió de signatures per l’Autodeterminació’ de la 'International Commission of European Citizens' (ICEC) a la xarxa online, i en menys d’un mes 100.304 signatures s’han enregistrat mitjançant el formulari que es troba a www.europeancitizensdecide.eu

16/05/2013 Política

La campanya ‘1 milió de signaturas per l’Autodeterminació’ és organitzada per la ICEC (Internacional Comisión of European Citizens) que impulsen els moviments socials d’Escòcia, Flandes i Catalunya.

A Escòcia en Christopher White, responsable de les relacions internacionals de l’Scottish Independence Convention, entitat impulsora, n’és el portaveu Escocès per la ICEC. Steven Vegauwen, director de la VVB , n’és el portaveu Flamenc i a Catalunya l’Anna Arqué. A Catalunya no hi ha una sola entitat coordinant la campanya sinó tota una xarxa d’entitats i individus.

Aquest inici amb més de 100.000 signatures ha desbordat l’agenda prevista per l’organització i que els ha obligat a centrar-se en la resposta massiva de mails que diariament s’han rebut i replantejar-se les sessions informatives programades per directament fer actes de contingut internacional pel públic en general.

El suport que es recull, durant un any de campanya Internacional, perquè les Institucions Europees declarin formal i explícitament el reconeixement, que ja fan implícitament, al Dret Universal d’Autodeterminació arriba de tota Europa i també de tot el món.

 

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid