Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP de Girona vol que l'Ajuntament cedeixi instal·lacions per recollir signatures per la ILP de la Renda Garantida

La iniciativa compta amb el suport del consistori gironí des del mes de març quan es va posicionar a favor de la Renda Garantida Ciutadana amb l’adhesió pràcticament unànime dels diferents grups municipals

07/05/2013 Política

El grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Girona informa mitjançant la seva web que “ha sol·licitat avui a l’equip de govern que cedeixi les instal·lacions i dependències municipals als impulsors de la ILP per a una Renda Garantida Ciutadana, per tal de facilitar la recollida de signatures entre les gironines i els gironins.”

La formació independentista considera que “la ILP de Renda Garantida és una oportunitat per equilibrar les desigualtats existents a la societat catalana, i per això demanen que l'Ajuntament de Girona posi totes les eines a l'abast perquè la ILP prosperi”.

La CUP recorda que “El ple de l’Ajuntament de Girona ja va acordar al mes de març donar suport a la iniciativa i es va posicionar a favor de la Renda Garantida Ciutadana, amb l’adhesió pràcticament unànime dels diferents grups municipals. Anteriorment, al setembre del 2011, el ple també va aprovar una moció de la CUP en un sentit semblant en motiu del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid