Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP proposa implantar un sistema de Renda Bàsica de Ciutadania

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa, dilluns que ve, el grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Girona ha registrat una moció en què demana a l'Ajuntament que estudiï la possibilitat d'implantar, juntament amb altres administracions supramunicipals, un "sistema de Renda Bàsica de Ciutadania, universal i incondicional com a eina per combatre la pobresa i l'exclusió social".

La CUP proposa a l'Ajuntament que al ple de dilluns debati la proposta amb d'altres institucions, i demana al Consell Econòmic i Social gironí que estudiï l'experiència de les Juntes Generals de Gipuzkoa, al País Basc, on recentment s'ha anunciat la voluntat d'implantar un sistema d'aquest tipus.

13/10/2011 18:36 Política

 

En el text, la CUP també proposa que el consistori s'adhereixi, de cares a les pròximes edicions, a la commemoració d'aquesta diada "amb l'organització d'actes de debat i formació sobre les eines i iniciatives encaminades a combatre la pobresa i els factors socioeconòmics que la generen".

El regidor i portaveu de la formació, Jordi Navarro, ha recodat que "a la nostra ciutat els col·lectius en risc d'exclusió social estan augmentant exponencialment, i que al conjunt de les comarques l'atur ha pujat en 3.505 persones, la qual cosa eleva la xifra total a 54.416 desocupats", la qual cosa demana respostes imaginatives i valentes, i un compromís ferm amb la ciutadania per part de les administracions.

 

Per saber-ne més:

 

La Diputació de Guipúscoa proposa implantar una renda bàsica per tota la població 


Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid