Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
La concentració contra l'alcalde de Burjassot esdevé un fiasco

Durant tota la jornada d'ahir, Jordi Sebastià ha rebut el suport de d'organitazcions polítiques, entitats i persones a títol personal d'arreu del territori

29/05/2013 Política
La concentració ultra fa el ridícul a Burjassot La concentració ultra fa el ridícul a Burjassot

La concentració que havien convocat el grups de caire feixista, Grup d'Acció Valencianista (GAV), España 2000 i que també el PP contra l'alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià (Compromís), va ser un fracàs total. A tot estirat, van arribar a un centenar de pesrones les que es van concentrar ahir a la tarda a la plaça de l'Ajuntament. Davant d'aquest rídicul, el PP es va desmarcar de la mobilització i ara va dient que no sap perquè apareix el seu logo al cartell de la convocatòria.

L'alcalde, Jordi Sebastià, ha manifestat a la Veu del País Valencià, que la convocatòria "ha sigut tot un fracàs per al PP, que demostra com està de desesperat ja que s'ha unit a grups com el GAV o Espanya 2000". Sebastià ha afirmat que és "el final del feixisme unit amb el blaverisme. És un intent de reviure la batalla dels símbols i la batalla de València. No entenc com el PP pot recolzar la mateixa ultradreta que va boicotejar el president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), una persona proposada pel mateix PP i un president de consens".

Ple municipal

Mentre es celebrava la concentració, es feia el ple municipal  on el PP va presentar una moció perquè el municipi deixi de la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, que ha estat rebutjada per tots els grups parlamentaris.

Al mateix ple es aprovae per unanimitat a proposta del PSPV-PSOE una moció condemnat l'intent de boicot a l'homenatge a Estellés que va realitzar l'Ajuntament de Burjassot amb presència del president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer. Els grups també van aprovar per unanimitat una moció de Compromís en suport a Ramon Ferrer.

Suport amb l'alcalde

Ahir al matí, el director de Vilaweb feia una crida a l'editorial del mitjà per donar suport a l'alcalde de Burjassot, "Tots hem de donar suport a l'ajuntament i al batlle en aquest intent planificat d'atacar la convivència i de tornar als períodes més foscs de la política valenciana", i afirmava "Burjassot avui ha de ser una barricada democràtica".

En aquesta línia, Vilaweb recullia  les opinions en suport a l'alcalde de Ximo Puig (PSPV), Enric Morera (Compromís), Ricardo Sixto (EUPV), Josep Guia (PSAN i SI), Agustí Cerdà (ERPV) i Natxo Calatayud (esquerra independentista). L'Accent analitzava l'augment de l'activitat feixista a la comarca de l'Horta. La nostra redacció va rebre els comunicats de la CUP d'Almàssera, del Moviment de Defensa de la Terra (MDT) Iniciativa Animalista. Durant tot el dia d'ahir, numeroses persones van utilitzar les xarxes socials per solidaritzar-se amb Jordi Sebastià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid