Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Desplegament d'uns 200 mossos d'esquadra per una manifestació a Gràcia

Antiavalots equipats amb màscares antigàs i armats amb escopetes van seguir durant unes dues hores una marxa d'un centenar de manifestants que protestaven contra el sistema capitalista i les retallades.

01/05/2013 Drets i Llibertats
La Brimo a la manifestació de Gràcia del 30 d'abril 2013 La Brimo a la manifestació de Gràcia del 30 d'abril 2013
La Brigada Mòbil dels mossos d'esquadra va fer un gran desplegament ahir al vespre als carrers del barri de Gràcia, a Barcelona, per una manifestació prèvia a la jornada del Primer de Maig convocada per Arran, la CUP i Endavant amb el lema “Contra la dictadura de l'euro, sobirania popular”

Els vehicles policials destinats al dispositiu van ser en total unes 30 furgonetes aparcades al Passeig de Gràcia, la Via Augusta, el carrer Gran de Gràcia i el carrer Còrsega on la policia va fer una barrera protectora amb desenes d'agents a la seu de Convergència Democràtica de Catalunya.

La nombrosa presència policial que es desplaçava en formació va sorprendre els veïns de Gràcia que van fer una gran quantitat de fotografies moltes de les quals van ser penjades a les xarxes socials, sobretot a Twitter. El col·lectiu 15mbcntv també va penjar a la xarxa un vídeo sobre el desplegament de la Brigada Mòbil.

Des d'algun balcó i alguna terrassa de bar els antiavalots (que estrenaven el número NOP de 9 xifres a l'esquena) van rebre xiulets i insults alhora que els manifestants feien algunes pintades i penjaven cartells pels carrers del barri de Gràcia fins que a quarts de deu de la nit la manifestació es va desconvocar davant la seu del districte.

Valora
Vídeos
Centenars d'agents de la Brimo a la manifestació d'ahir a Gràcia
Agents de la brigada mòbil a la manifestació "Contra la dictadura de l'euro" del barri de Gràcia de Barcelona.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid