Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antipatriarcal
Commemoració de la Diada mundial contra l’homofòbia i la transfòbia al Camp
07/05/2013 Gènere
Cartell on s'especifiquen tots els actes de la dia del 17-M Cartell on s'especifiquen tots els actes de la dia del 17-M

H2O i el Brot Bord han aconseguit omplir el calendari per fer visible Diada mundial contra l’homofòbia i la transfòbia al Camp, i en diverses poblacions com ara Reus, Tarragona i la Canonja. En la seva realització hi col·laboren el Casal Despertaferro, l’Ateneu Llibertari Alomà, el col·lectiu antipatriarcal del Baix Penedès La Ruda, el Casal Popular Sageta de Foc i l’Ateneu Popular la Mina, segons informa Pobleviu.cat.

Els col·lectius per l’alliberament sexual del Camp, el Brot Bord i H2O, consideren que és important tant la convocatòria com l’assistència en aquests actes, que volen posar sobre la taula els conflictes que es generen a partir de la discriminació sexual, des de punts de vista tan diversos com la memòria històrica de la lluita LGTBI, la cultura de la monogàmia, la situació actual en altres països, etc. L’acte central, però, serà la concentració que comptarà amb l’actor Manuel Barroso a la plaça Mercadal de Reus el mateix 17 de maig a les set del vespre, on s’hi llegirà el manifest.

Tot plegat vol ser una bona acció prèvia a la manifestació nacional per l’alliberament sexual que tindrà lloc per primer cop a Tarragona el 28 de juny. S’està preparant entre diverses organitzacions i persones a títol individual, per tal de poder establir un punt de trobada entre tothom qui hi estigui interessat. La propera reunió serà el 8 de maig a les 18h al Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona (c/Trinquet Vell, 15).

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid