Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
5a ruta Quico Sabaté

El recorregut seguirà els indrets que van protagonitzar “el darrer viatge del maqui”

22/05/2013 Història

Després de quatre actes ben reeixits, per cinquena vegada, el casal independentista i popular Quico Sabaté (Sant Celoni) organitza la ruta “el darrer viatge del maqui”, que es durà a terme entre els dies 1 i 2 de juny.

Quico Sabaté fou un maqui que el desembre de 1959 creuà la frontera des de Costoja (Vallespir) per continuar la lluita i, després de perdre els companys a la Mota, aconsegueix arribar a Sant Celoni, on finalment mor.

El recorregut de la 5a ruta Quico Sabaté “descobreix els principals indrets d’aquest darrer viatge, pretén ser un homenatge a la seva figura i a totes aquelles persones que van defensar la justícia, la igualtat i la llibertat, perquè entenien que són valors que es troben al graó més alt de la vida social”.

Per participar a “el darrer viatge del maqui” cal reservar plaça al telèfon 650524540 i fer un ingrés bancari de 30 euros. Per a més informació, consulteu el blog del casal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid