Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Uns neonazis ataquen la seu de la CUP i el Casal Quico Sabaté de Sant Celoni

La seu de la CUP a Sant Celoni, el Casal Quico Sabaté i un bar de la població han patit un atac nazi. Segons ha explicat la candidatura, els fets van tenir lloc durant la nit de dimecres quan va aparèixer pintada a la façana una esvàstica amb quatre barres al local de la CUP, al bar Annour del carrer Sant Josep i al Casal Quico Sabaté.

Al bar Annour, a més de l'esvàstica, li van ratllar el nom, mentre que al local de la CUP hi van pintar "CUP = KK" -un atac recurrent, asseguren- a més de l'esvàstica. I al Casal Quico Sabaté van ratllar l'estel roig de la persiana a més de dibuixar-hi el mateix símbol feixista.

08/08/2011 17:35 Drets i Llibertats

Arran d'aquesta tiple agressió, la CUP ha denunciat les actituds xenòfobes i racistes i s'ha refermat "en la nostra lluita d'esquerres, antifeixista i solidària amb tots els pobles".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid