Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#ladirectaesmou
"La Directa" obre una campanya de micromecenatge per a la transformació del mitjà

Ada Colau, Ester Quintana, Pau Llonch, Josep Pàmies, Jaume Asens i Albert Sales sumen les seves cares i les seves veus a la iniciativa

21/05/2013 Comunicació

El setmanari La Directa ha iniciat avui una campanya de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami i que busca assolir la xifra de 22.000€. El motiu d'aquesta campanya és impulsar la nova estratègia d'expansió i professionalització del mitjà, que, amb el pas dels anys, s'ha consolidat com a referència de la informació lliure escrita arreu dels Països Catalans.

Gran part d'aquesta quantitat aniran destinats a la creació del nou portal www.directa.cat, que integrarà noves aplicacions per fer-lo més potent, interactiu i capaç d'oferir notícies d'actualitat i continguts de reflexió amb una lectura més àgil. També es busca aconseguir recursos per a la formació de persones del col·lectiu en gestió cooperativa –de cara a l'estudi de creació d'una cooperativa de treball associat– i per adquirir material informàtic i recursos humans que puguin fer possible aquesta transformació.

Després de set anys de publicació, de gairebé dos anys fent un diari on-line i amb prop de 1.800 persones subscrites, veiem la necessitat de consolidar el creixement assolit i l'impacte mediàtic obtingut amb la publicació de diversos reportatges d'investigació i anàlisi.

El nou portal oferirà sistemes per subscriure's a l'edició setmanal en paper, debatre temes d'interès i maneres de conèixer i participar en les lluites socials i alternatives. Aquesta remodelació la farem conjuntament amb la cooperativa Projecte Ictineo.

Amb aquest nou portal, volem continuar apostant pel programari lliure i per enfortir els diversos projectes de mitjans lliures. En aquest sentit, si aconseguim el nostre objectiu, els diversos mòduls de la web seran alliberats perquè altres projectes comunicatius en puguin fer ús. Així doncs, apel·lem tots els mitjans lliures que volen apostar per Internet com a via de difusió a participar activament d'aquest procés per aconseguir els recursos financers necessaris.

Una part dels recursos aniran destinats a la formació de persones del col·lectiu en tasques de gestió cooperativa. Per a aquesta funció, treballarem amb la cooperativa A+4, que s'ha implicat diverses vegades en l'assessorament i el suport legal al nostre projecte comunicatiu.

Suports a la campanya

Persones com Ada Colau, Ester Quintana, Pau Llonch, Josep Pàmies, Jaume Asens i Albert Sales han sumat les seves cares i les seves veus a la iniciativa.

Demanen a les entitats/persones que estiguin atents al'inici de la campanya, per donar suport i fer la màxima difusió possible a la xarxa de la campanya amb l'etiqueta #ladirectaesmou.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid