Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLENGUA
“Enllaçats per la Llengua” i "Plataforma per la Llengua" rebutgen el “LAPAO”

“Les entitats de tots el territoris que conformen la plataforma Enllaçats per la Llengua rebutgen frontalment l’aprovació de la nova llei de llengües"

09/05/2013 Llengua
La plataforma “Enllaçats per la Llengua” ha emès un comunicat informant que “Les entitats de tots el territoris que conformen la plataforma Enllaçats per la Llengua rebutgen frontalment l’aprovació de la nova llei de llengües que es durà a terme el pròxim dijous el Parlament aragonès, amb els vots del PP i del Partit Aragonesista (PAR). La nova llei afectarà tot el territori de l’actual Comunitat Autònoma de l’Aragó incloent, doncs, la Franja de Ponent.”

Enllaçats per la Llengua” afegeix que “Per tal de mostrar el nostre rebuig a l’aprovació d’aquesta nova llei a l’Aragó, "Enllaçats per la Llengua" s’adhereix a la crida feta des de Som Països Catalans, a mostrar el total rebuig a les imposicions lingüístiques, així com també la voluntat de lluita per tal de mantenir la socialització de la llengua a la Franja.” i que “Per això, proposem que durant tot el dijous 9 de maig fem servir els hashtag #CatalàAlaFranja i concretament,a les 11.00 h i de 18.00 h a 19.00 h, el fem Trending Topic.”

D'altra banda, la Plataforma per la Llengua informa mitjançant la seva web que la nova llei de llengües de l'Aragó vulnera la Constitució i els acords europeus signats per Espanya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid