Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
La CUP amb la lluita dels veïnat de Bàscara sobre l’N-II

La formació està portant la moció de la plataforma als municipis on té representació. El text s’ha aprovat a llocs com Figueres o Celrà, i al maig es debatrà a Girona

12/04/2013 Territori
La mobilització que han dut a terme el conjunt de veïns i veïnes de Bàscara ha estat  exemplar La mobilització que han dut a terme el conjunt de veïns i veïnes de Bàscara ha estat exemplar

Aquest matí el diputat de la CUP Quim Arrufat serà a Bàscara per participar en el tall de la carretera, i també prendrà part del debat organitzat per la plataforma amb diputats dels diferents grups parlamentaris. Així, la CUP vol reafirmat el seu suport a la plataforma “Prou camions N-II” i mostrar el seu compromís amb els veïns i veïnes de Bàscara i dels diferents municipis afectats per aquesta problemàtica. La plataforma demana prohibir el trànsit de camions per aquesta via, i denuncia que en el 75% dels accidents a l’N-II hi ha implicat un camió.

En aquest sentit, una representació formada per regidors de la població a municipis com Girona i Figueres ja es va reunir fa setmanes amb la plataforma per expressar la seva adhesió al manifest que han impulsat, i es van comprometre a dur la moció de la plataforma als plens municipals allà on la CUP té representació. El text ja s’ha aprovat a llocs com Celrà o Figueres a instància de la formació, i es preveu que el mes de maig es debati al ple de l’Ajuntament de Girona.

Representants de la CUP han declarat que "la mobilització que estan duent a terme el conjunt de veïns i veïnes de Bàscara és exemplar”, i ha considera "inacceptable que Foment i Abertis firmessin un conveni en el qual els ciutadans poden arribar a pagar 3.000.000.000 d'euros en cas que l'AP-7 no assoleixi un mínim de trànsit pronosticat". Segons la formació, aquest fet demostra un cop més "una submissió de les institucions públiques a les grans empreses que cal superar i acabar" .

Trobada amb la plataforma No a la MAT i visita al bloc alliberat per la PAH a Salt

A més dels veïns i veïnes de Bàscara, el diputat Quim Arrufat té previst avui reunir-se amb representants de No a la Mat a Girona. Dimecres la CUP ja va interpel·lar el govern sobre la relació entre la MAT i el TAV i va qüestionar el model energètic i d’infraestructures actual. Arrufat també visitar el bloc de pisos alliberat fa unes setmanes per la PAH a Salt per mostrar el suport de la CUP a la lluita contra els desnonaments i per l’habitatge.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid