Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme amb humor
Herois indepes: retrats i cromos d'espanyolistes que fabriquen independentistes

Vuitanta-vuit cromos i molta destresa: Una nova mostra de l'humor com a arma per capgirar les agressions de l'espanyolisme actiu

03/03/2013 Cultura

El recull Herois indepes s'ha presentat fa pocs dies mitjançant les xarxes socials. Es tracta d'un recull de cromos col·leccionables dels personatges més casposos de l'espanyolisme actiu, sigui polític, intel·lectual, social o militar. Aquesta col·lecció humorística es difon a xarxes socials com Twitter, Facebook i Pinterest.

La col·lecció compta amb 88 cromos de personatges públics, amb la seva imatge tractada artísicament i acompanyats d'una coneguda frase de cadascun. Els cromos estan dedicats a personatges tan diversos com els ideòlegs de l'unionisme i del lerrouxisme Arcadi Espada, Jordi Cañas, Antonio Robles o Toni Cantó, però també a periodistes i mitjans com Jiménez Losantos, El País, l'ABC, així com un llarg llistat de representants polítics del PP i del PSOE, militars i opinadors habituals de la caverna mediàtica espanyola.

El text que acompanya aquesta iniciativa aclareix que "Són molts els herois indepes que dia a dia vetllen per generar nous independentistes a Catalunya. No ens agradaria deixar cap d’aquests incansables lluitadors fora d’aquesta col·lecció." Aquesta pensada humorística per posar de manifest l'extremisme i la diversistat de l'espanyolisme actiu pretén capgirar els atacs verbals i les amenaces anticatalanes d'una forma divertida i didàctica, posant de manifest les múltiples cares i a la vegada el vertader rostre de l'espanyolisme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid