Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'AJL representa una performance satírica del projecte de Parador “Nacional” al Roser

Ahir l'Assemblea de Joves de Lleida  (AJL) va realitzar una performance satírica de la política privatitzadora de la Paeria respecte els serveis i equipaments municipals i el patrimoni històric de la ciutat, especialment de crítica al projecte de Parador “Nacional” a l’edifici del Roser. Durant la performance "La ruleta del patrimoni", que va transcórrer durant dos hores a la plaça de la Catedral, l’Alcalde Àngel Ros i dos empresaris representats amb caps de porc van mercadejar amb edificis històrics de la ciutat, com el Roser o la Seu Vella, alhora que es vanagloriaven que serveis i equipaments públics com els autobusos, l’alberg o la Llotja siguin gestionats per empreses privades. Mentrestant, altres joves difonien el conflicte del Roser i del jove detingut durant la Diada entre les persones que passejaven pel carrer Major.

01/03/2009 19:54 Política

La performance va satiritzar especialment el projecte de Parador, pel que la Paeria ha renunciat a tots els drets que ostentava sobre l´equipament cultural i educatiu, i l'ha lliurat a l´administració de l´Estat per a que aquesta pugui explotar-lo com a hotel de luxe. En aquest sentit, la performance també és una nova acció de resposta a la decisió del jutjat contenciós de Lleida de desestimar el recurs contra la decisió de l'Ajuntament de renunciar a l'usdefruit de l'edifici del Roser i que es va fer pública fa dues setmanes.

Amb aquesta acció, l’Assemblea de Joves ha volgut satiritzar la política de dretes que fa la Paeria, privatitzadora de serveis públics i d’un patrimoni que, com el Roser, entenem que ha de restar obert a totes les lleidatanes i lleidatans i no ha d’esdevenir d’ús privat.

Per saber-ne més:
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid