Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Valls satiritza amb la publicitat de compra-venda d'habitatges

22.03.07 Ahir es va presentar a Valls, l'acció que ha preparat la comissió d'urbanisme de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) d'aquesta població en el marc de la pre-campanya electoral. L’acció es basa en la penjada massiva de cartells, en els quals es simulen i satiritzen els anuncis de compra-venda d’habitatges. Amb aquesta acció es pretén denunciar la inaccessibilitat dels ciutadans a un habitatge digne.

22/03/2007 12:42 Política
Cartell1 Cartell1

Cadascuna de les comissions que conformen l’equip de treball de la Candidatura, té previst realitzar una acció i una tertúlia al llarg d’aquests dos mesos. La primera tertúlia, organitzada per la comissió de cultura, ja es va dur a terme en el marc del cicle Donem veu als Candidats que organitza l’IEV (Institut d’Estudis Vallencs).

Desprès de Setmana Santa, la mateixa comissió durà a terme una tertúlia que girarà entorn el mateix tema. En ella es pretén debatre sobre la problemàtica i les mesures aplicables des de l’àmbit municipal, les quals, segons els representants de la comissió: “existeixen i no s’estan utilitzant”.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid