Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Televisió pública
Concentració en contra del tancament d'algunes delegacions territorials de TV3

Continuen les mobilitzacions amb la recollida de signatures

13/03/2013 Comunicació

Els treballadors de TV3 es concentraran avui a les 18h  a la plaça de Sant Jaume de Barcelona en defensa del model de televisió pública, en perill a causa de diverses retallades, la última de les quals ha estat el tancament de les últimes delegacions i corresponsalies territorials.

La concentració, que compta amb el suport del Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC), forma part de les mobilitzacions que s'estan engegant en defensa dels principis de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, entre les quals també cal destacar el "Manifest en defensa dels mitjans de comunicació públics catalans"

Mobilització contra el tancament de la delegació de Catalunya Nord

Des de que és va fer pública la decisió de TV3 de tancar la corresponsalia d'aquesta a Perpinyà, han estat nombroses les associacions nord-catalanes que s'han mobilitzat per evitar aquest fet. Coordinades des de la Federació s'està duent a terme una recollida de signatures a la qual podeu adherir-vos des d'aquí. Segons sembla però TV3 ha decidit que, la cobertura informativa de Catalunya Nord es farà amb treballadors de la delegació de Girona, segons publica el diari 'El singular digital'.

Paral·lelament, al portal Change.org s'han començat a recollir signatures per restituir les corresponsalies. Ja n'hi ha més de 9.500, i l'objectiu és arribar a 10.000. Els responsables d'aquesta campanya tampoc no estan satisfets amb la nova decisió de TV3: 'Mai la implicació, el coneixement, el rigor i la immediatesa de la informació no podrà ser comparable amb els que hi dediquen les persones autòctones dels territoris.' En aquesta petició s'hi afegeix la reivindicació de l'ús i difusió dels dialectes propis de cada territori.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid