Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Televisió pública
L'Ajuntament de Tortosa aprova una declaració contra el desmantellament de les delegacions de TV3

El consistori recorda que va oferir a la CCMA cedir gratuïtament un espai per ubicar-hi la delegació de les Terres de l'Ebre

05/03/2013 Comunicació

Les Terres de l'Ebre són un dels territoris que a partir del mes que ve es quedaran sense delegació pròpia de TV3, incrementant així la seva invisibilització. És per això que la mesura ha suscitat molta indignació al territori, fins al punt que l'Ajuntament de Tortosa s'hi ha posicionat en contra.

Tots els grups municipals del consistori van aprovar al ple d'aquest dilluns una declaració institucional per exigir a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) el manteniment de la delegació de les Terres de l'Ebre de TV3 i, per extensió, de Catalunya Ràdio.

El text aprovat planteja que "en cas que no es pugui mantenir la delegació en el format actual, es busquin altres fórmules, fins i tot utilitzant personal propi, aprofitant l'excedent de personal que pot haver-hi en altres delegacions o en la mateixa seu central de TV3". També es reclama que "s'estableixin els mecanismes necessaris perquè millori la cobertura informativa a TV3 de la realitat de Tortosa i de les Terres de l'Ebre.

A més, reitera l'oferiment que va fer l'Ajuntament de Tortosa a la CCMA de cedir gratuïtament un espai a la ciutat per ubicar la delegació de TV3 "als efectes de reduir el cost econòmic del seu manteniment".

La campanya contra el tancament de les delegacions territorials, entre les quals també la de la Catalunya Nord, s'acosta ja a les 6.000 signatures recollides.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid