Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
Mobilitzacions a Barcelona i València contra les retallades en sanitat

Una marea blanca ha travessat aquest diumenge els carrers de Barcelona i València per una sanitat pública. gratuïta i de qualitat; i en contra de les retallades

17/02/2013 Res-pública
A Barcelona, la manifestació ha aplegat unes 50.000 persones A Barcelona, la manifestació ha aplegat unes 50.000 persones

Gairebé 50.000 persones a Bacelona i unes 10.000 a València s'han manifestat aquest migdia, entre professionals de la sanitat i usuaris,  per reclamar una sanitat pública gratuïta i eficient, i sense retallades que puguin afectar als col·lectius més sensibles.

A Barcelona, la mobilització, estava convocada per la Plataforma Sindical Unitària de la Funció Pública i per la Plataforma pel Dret a la Salut, s'ha criticat les privatitzacions d'alguns serveis públics, les reduccions de plantilles i salaris i el copagament dels medicaments, a més de les restriccions als malalts crònics o els immigrants. La manifestació ha començat a la plaça Catalunya i passant per la Ronda Sant Pere i la Via Laietana ha baixat fins davant l'edifici de Correus, on el director del festival de música BarnaSants, Pere Camps, ha llegit el manifest unitari.

A València, ho ha fet la Plataforma en defensa de la sanitat pública, la Plataforma en defensa de la salut mental i l'Associació Valenciana d'Usuaris de la Sanitat. La marxa s'ha iniciat a l'antic hospital La Fe i ha recorregut els principals carrers fins a arribar a la plaça de la Verge passades les dues de la tarda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid