Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluites populars
Manifestació per la sanitat i els serveis públics a València

S'emmarca en una mobilització d'abast europeu que té lloc en el marc de la 1a Setmana Europea de Lluita per la Sanitat i els Serveis Públics

06/10/2012 Salut

Diverses organitzacions, com Endavant (OSAN), la COS, el SEPC, la CNT, la CGT o el moviment 15-M, participaran aquest dissabte en una manifestació en defensa dels serveis públics convocada a València per la Coordinadora Antiprivatització de la Sanitat del País Valencià (CASPV).

La marxa partirà a dos quarts de set de la vesprada de la Plaça Sant Agustí de València, i s'emmarca en una manifestació d'abast europeu que té lloc en el marc de la 1a Setmana Europea de Lluita per la Sanitat i els Serveis Públics.

Aquesta acció s'organitza en més d’una dotzena d’estats i territoris diferents d’arreu Europa, concentrant els esforços en la 1a Acampada Blanca per la Sanitat Pública que se celebra a Varsòvia, a Polònia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid